Despre noi

Despre noi

Compania care iubește Creația

Media Show Grup a fost fontată de experți specializați în domeniul inovațiilor creative, evenimentelor sofisticate și conceptelor de ultimă oră. Timp de zece ani ne-am dezvoltat,  am descoperit și cunoscut subtilitățile evenimentului, artei și ospitalității pentru a fi creatorii momentelor cu adevărat de neuitat.

Punem accent pe crearea evenimentelor de amploare, bazate pe numere unice puse în scenă, decorații și pe crearea profilului individual al manifestării.

Elaborăm strategii, concepte, design și dezvoltăm orice  pentru un rezultat remarcabil. Experiență creată din evenimente internaționale, conferințe, lansări de produse, prezentări, open air-uri, evenimente corporative și de familie ne-au modelat maniera de abordare a fiecărui serviciu oferit.

Despre echipa noastră

O echipă de tineri ambițioși

Media Show Grup este formată din cei mai buni specialiști calificați și talentați ai industriei. Fiecare membru reprezintă o ramură de activitate pe care o cunoaște cu exactitate.Ne completăm și conlucrăm în interdependență strânsă, prosperăm tot împreună și devenim tot mai experimentați și pasionați manageri, logiști și regizori de evenimente.

Cu cine lucrăm

partenerilor noștri

Dacă încă îți mai pui întrebare cum să scapi de povara de a compune scenarii în miezul nopții ca să faci surprise celor dragi și te îngrozești când te gândești că trebuie să suprinzi plăcut invitații și nu mai știi ce să inventezi, Media Show Grup îți oferă soluții personalizate pentru un eveniment reușit și de înaltă calitate. Suntem la dispoziția oricărei companii, ONG, rețea comercială sau familie care dorește clienților și invitaților săi să păstreze doar amintiri calde și de lungă durată despre evenimentul său.